Wandel4daagse 2020

Ook in 2020 is onze locatie weer het start- en eindpunt voor de 26e Drents friese Woud wandel4daagse, en wel van 28 /m 31 mei. U kunt bij ons op Het Kasteel overnachten in één van de accommodaties, of kamperen op ons ruime kampeerveld.

Matras in de groepsaccommodatie

Voor een overnachting tijdens de wandelvierdaagse hebben wij de gehele groepsaccommodatie beschikbaar. U kunt hier een matras reserveren in één van de vier slaapzalen (max. 14 personen per slaapzaal). Ook hebben we hier een aparte dames- en heren douche/toilet ruimte. In de gemeenschappelijke ruimte zal elke ochtend vanaf 06.00 uur het ontbijt geserveerd worden in de vorm van een buffet.

Bed in de familieaccommodatie

U kunt er ook voor kiezen een bed te reserveren in een slaapkamer in de familieaccommodatie. Hier slaapt u met max. 4 personen op een slaapkamer met elk een eigen wastafel. De twee badkamers moeten wel gedeeld worden met de andere slaapkamers (6 in totaal). Ook wanneer u hier overnacht kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet in de groepsaccommodatie.  Voor 2020 zijn alle slaapkamers reeds verhuurd.

Kosten p.p.p.n.

Groepsacc.         Familieacc.         Kamperen                                                                                        €21,50                   €32,50                   €8,50 (€ 12,50 incl. ontbijt)

*Deze tarieven zijn inclusief ontbijtbuffet, toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n. en gebruik van WiFi.