Groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie is een royaal verblijf, die ruimte biedt aan groepen tot 67 personen, en in combinatie met onze andere accommodatie kunnen we groepen tot 100 personen onderbrengen. Deze accommodatie is opgedeeld in 4 grote slaapzalen, 1 dames toilet/douchteruimte en 1 heren toilet/douche ruimte, een grote keuken van alle gemakken voorzien en een grote gemeenschappelijke woonkamer. De gemeenschappelijke ruimte is uitgerust met genoeg stoelen, banken en tafels, een tafelvoetbal tafel, een groot krijtbord, een beamer scherm en spelletjes om zo ook de minder zonnige dagen leuk door te brengen.

Direct naast de accommodatie bevindt zich een groot sportveld, dat voorzien is van 2 voetbaldoelen, een volleybalnet, een basket met klein speelveld en een vaste tafeltennis tafel en is dus ook uitermate geschikt is voor allerlei buitenactiviteiten. Eventueel zijn er nog extra toilet-/douchegebouwen waar in overleg gebruik van kan worden gemaakt.

Prijzen 2020

*Deze tarieven zijn inclusief huisdieren (in overleg), gebruik van WiFi en BTW. * Linnen-/beddengoed dient zelf geregeld te worden

*Wij zijn bereid studenten aan te nemen t/m groepen van 35 personen